Τοξική θηλυκότητα: στη φυλακή η κόρη που κακοποίησε και απείλησε να κάψει τη μητέρα της

Τοξική θηλυκότητα: στη φυλακή η κόρη που κακοποίησε και απείλησε να κάψει τη μητέρα της

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα μια 60χρονη γυναίκα από τον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη γυναίκα φαίνεται να υπέμενε τη σωματική της κακοποίηση από την 32χρονη κόρη της.

Το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, το ποτήρι ξεχείλισε όταν η κόρη της όχι μόνο την τραυμάτισε αλλά την απείλησε για τη ζωή της. Συγκεκριμένα, η 32χρονη την χτύπησε με ένα γυάλινο, βαρύ αντικείμενο στο αριστερό της χέρι, τραυματίζοντάς την. Στη συνέχεια, την χτύπησε με γροθιά στον ώμο και έβαλε φωτιά σε έναν κάδο με άπλυτα ρούχα, απειλώντας ότι θα την κάψει ζωντανή.

Η 60χρονη γυναίκα, μη αντέχοντας άλλο τη σωματική κακοποίηση και τις απειλές, απευθύνθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, όπου και έκανε καταγγελία των παραπάνω εγκληματικών συμπεριφορών. Η μητέρα ζήτησε την ποινική δίωξη της κόρης της, με αποτέλεσμα η 32χρονη να καταδικαστεί και να οδηγηθεί στις φυλακές.

Η 32χρονη δικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο την έκρινε ένοχη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή φθορά ιδιοκτησίας με φωτιά και εξύβριση. Τελικά, την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών, χωρίς να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στις φυλακές.

Exit mobile version