Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 16/4/2024

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 16/4/2024

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, προβλέπεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά μέρη της χώρας, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Στα δυτικά και στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές να εκδηλώνονται από το μεσημέρι στα δυτικά. Υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις βραδινές ώρες στα νότια παράλια και τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Επιπλέον, ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι αναμένεται να πνέουν από νότιες διευθύνσεις, με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο αναμένεται να φτάσουν έως και 6 μποφόρ. Σε ορισμένες περιοχές του βορείου Αιγαίου μπορεί να φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της, κυρίως στα δυτικά, κατά 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά της χώρας οι θερμοκρασίες αναμένεται να κυμανθούν από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές από 26 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Exit mobile version