Πέθανε ο Νίκος Ξανθόπουλος

Πέθανε ο Νίκος Ξανθόπουλος

Ο αγαπημένος ηθοποιός, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 σε ηλικία 89 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης όπου είχε προσφάτως μεταφερθεί. Μετά από έναν μήνα νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, ο ηθοποιός είχε δείξει προσωρινά σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη συνεχίζοντας τη θεραπεία του. Ωστόσο, η καρδιά του δεν άντεξε και δυστυχώς κατέληξε.

Εγινε γνωστός ως το «παιδί του λαού», που με τους ρόλους του και τα τραγούδια του εξέφρασε σε δύσκολες εποχές τους πόνους, τα βάσανα και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού. Ωστόσο, παρά τη δημοφιλία του, κράτησε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έγραψε την δική ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο και το τραγούδι, αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό και όταν έκρινε ότι ήρθε η κατάλληλη ώρα, αποσύρθηκε με αξιοπρέπεια για να ζήσει όπως εκείνος επιθυμούσε, μακριά από τα φώτα, σε ένα κτήμα στην ανατολική Αττική, μαζί με την οικογένειά του, την αγαπημένη του σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 13:00 στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Exit mobile version