Δολοφονία βρέφους στον Αλιάκμονα: πλήρης αποξένωση του πατέρα

Δολοφονία βρέφους στον Αλιάκμονα: πλήρης αποξένωση του πατέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά τέσσερις άνθρωποι βρέθηκαν στην κηδεία του 11μηνου βρέφους που δολοφονήθηκε από την 29χρονη μητέρα του. Το άτυχο κοριτσάκι κηδεύτηκε μεσημέρι, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου κατά τις 15:30. Παρόντες ήταν ο παππούς του βρέφους, η μητέρα της 29χρονης και μόλις δυο ακόμη συγγενείς.

Πλήρης αποξένωση του πατέρα

Ο πατέρας του 11μηνου βρέφους δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του παιδιού του, καθώς δεν ενημερώθηκε ποτέ από την οικογένεια της μητέρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μόνη ενημέρωσή του πραγματοποιήθηκε από άνθρωπο στο κοιμητήριο.

Σε δηλώσεις του, ο πατέρας ανέφερε ότι έκανε συνεχείς προσπάθειες να αναγνωρίσει το παιδί του, ενώ τονίζει ότι η 29χρονη μητέρα ασκούσε πίεση για να καθυστερήσει την αναγνώριση. Ο ίδιος αναφέρει ότι τον Οκτώβριο και Νοέμβριο έπαιρνε το βρέφος προκειμένου να διανυκτερεύσει σπίτι του. Ωστόσο, ο νομικός του σύμβουλος τον συμβούλεψε να μην το παίρνει έως ότου αναγνωριστεί η πατρότητά του, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει νομικά ζητήματα.

Το βρέφος θα γινόταν ενός έτους στις 5 Ιανουαρίου. Με πρόφαση αυτό, ο πατέρας πρότεινε και πάλι στην 29χρονη να αναγνωρίσουν το παιδί.

«Το παιδί προσπαθούσα να το αναγνωρίσω. Ήθελα να γίνει η πράξη συμβολαιογραφικά και η μητέρα του έλεγε “θα σου πω εγώ πότε”». Τελικά ο πατέρας του βρέφους κινήθηκε δικαστικά για την αναγνώριση του παιδιού, ενώ παράλληλα φαίνεται να το πήγε ο ίδιος σε παιδίατρο στις 2 Δεκεμβρίου και να το συνάντησε Παραμονή Χριστουγέννων.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι «Πάλευα για την αναγνώριση του παιδιού και τίποτα παραπάνω. Δεν συνεννοούμασταν, δεν ξέρω τους λόγους που δεν ήθελε να το αναγνωρίσω». «Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί πως αισθάνομαι εγώ αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο πατέρας του βρέφους.

Exit mobile version