Προπονητής τάε κβον ντο: η “παγίδα” που έστηνε σε κορίτσια

Προπονητής τάε κβον ντο: η "παγίδα" που έστηνε σε κορίτσια

Οι λεπτομέρειες από την αποτρόπαια πράξη του 44χρονου καθηγητή ταε κβον ντο προκαλούν φρίκη και αηδία. Επί δεκαετίες φέρεται να βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη.

Οι λεπτομέρειες από τον εφιάλτη των πέντε αθλητριών που βίασε για περισσότερα από δέκα χρόνια ο 44χρονος καθηγητής ταε κβον ντο είναι σοκαριστικές και αποτρόπαιες. Ο άνδρας, που εκμεταλλευόμενος τη θέση του στη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη, πλησίαζε τις αθλήτριες, κάποιες από τις οποίες ήταν ανήλικες, και τις πείθανε να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ταε κβον ντο. Έπειτα τις κλείνει προσωπικά ραντεβού είτε στο σπίτι του είτε στο ξενοδοχείο όπου έμενε κάποιες φορές, και τις βίαζε με απόλυτη αδιαφορία για την ηλικία ή την ευαισθησία τους.

Το 2009 ξεκίνησε ο εφιάλτης για τα θύματά του, όταν ο 44χρονος, ως καθηγητής, προσέγγισε έφηβες αθλήτριες που έκαναν μαθήματα στη σχολή του και τις παρακίνησε να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ταε κβον ντο.

Στη συνέχεια, τους έκλεινε προσωπικά ραντεβού πριν από τις προπονήσεις στη σχολή του στην Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα ή στο σπίτι του και εκεί τις βίαζε με βάναυσο τρόπο, σύμφωνα με την καταγγελία των θυμάτων. Μάλιστα, ο 44χρονος, πατέρας ενός 6χρονου αγοριού, είχε μετατρέψει τον ημιόροφο της σχολής του σε γκαρσονιέρα, όπου παγίδευε τα ανυποψίαστα κορίτσια.

Ο 44χρονος καθηγητής, ο οποίος έχει έναν 6χρονο γιο, είχε διαμορφώσει τον ημιόροφο της σχολής σε γκαρσονιέρα και εκεί κρατούσε τα θύματά του. Κάποια βράδια έμενε κι εκεί, όπως αναφέρουν οι γείτονές του, προσπαθώντας να κρύψει την εγκληματική του δράση.

Η γειτόνισσα του 44χρονου που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο ανέφερε:

«Ούτε μου είχε αναφέρει κάτι το παιδί μου και μάλιστα ήταν πολύ καλός επαγγελματίας. Υπήρχε στον επάνω όροφο ένας χώρος σαν σπίτι. Βέβαια, το παιδί μου δεν ανέβαινε γιατί τον έφερνα ντυμένο και τον έπαιρνα. Δίπλα ήταν τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες, ξέρω ότι ανέβαιναν όσα παιδιά ήθελαν και ξεντύνονταν, έκαναν το μπάνιο τους, άφηναν τα πράγματά τους. Είχε γραφείο εκεί και ξέρω πως τα τελευταία χρόνια είχε διαμορφώσει κάτι σαν σπίτι και έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές»

Ο 44χρονος καθηγητής ταε κβον ντο φέρεται να βίασε τουλάχιστον πέντε κορίτσια, ηλικίας από 12 έως 16 ετών, σε ένα χρονικό διάστημα δέκα ετών. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι έχει κάνει ανάλογες πράξεις σε βάρος άλλων ανηλίκων, τόσο πριν όσο και μετά από αυτό το διάστημα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ταξίδευε με μερικές από τις θύτριές του στο εξωτερικό για αγώνες και να ανεβάζει φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι γνωστοί του περιγράφουν τη συμπεριφορά του ως ύποπτη και ασυνήθιστη για έναν προπονητή που διδάσκει ανήλικα κορίτσια.

Exit mobile version