Βασίλης Παπακωνσταντίνου: συναυλία για τα 50 χρόνια που κλείνει στη μουσική σκηνή

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: συναυλία για τα 50 χρόνια που κλείνει στη μουσική σκηνή

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας μας, θα γιορτάσει την πεντηκοστή επέτειο της καριέρας του με μια μεγάλη επετειακή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στις 14 Ιουνίου. Η συναυλία θα περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν με τις πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής πορείας του Βασίλη, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων οπτικών υλικών.

Η συναυλία αυτή θα ταξιδέψει το κοινό σε εμβληματικούς σταθμούς της καριέρας του, διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια και ιστορίες που έγραψαν ιστορία στη μουσική του χώρας. Στη συναυλία θα συνοδεύεται από τους πιο σημαντικούς συνθέτες και στιχουργούς της χώρας, ενώ στη σκηνή θα βρεθούν και δύο αγαπημένοι του φίλοι-καλλιτέχνες. Οι μουσικοί της ομάδας του θα είναι επίσης εκεί για να συνοδεύσουν τον Βασίλη σε αυτή την αξέχαστη συναυλία.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα οδηγήσει το κοινό σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, με την εκπληκτική του φωνή να λειτουργεί ως πυξίδα. Στην πορεία αυτή, θα συνοδευτεί από κάποιους από τους σημαντικότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς της χώρας, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Θάνος Μικρούτσικος και πολλοί άλλοι. Η επετειακή συναυλία θα αποτελέσει μια αναδρομή στα σπουδαία τραγούδια που έχουν γραφτεί από αυτούς τους καλλιτέχνες και που έχουν γράψει ιστορία.

Στη σκηνή θα είναι επίσης οι δυο αγαπημένοι φίλοι του Βασίλη, Χριστόφορος Κροκίδης και Τάνια Κικίδη, ενώ οι μουσικοί του θα τον συνοδεύουν, όπως επίσης και στα προηγούμενα χρόνια, σε αυτή την αξέχαστη συναυλία.

Exit mobile version