Ρόδος: 59χρονη γυναίκα επιχείρησε να δολοφονήσει τον ηλικιωμένο πατέρα της

Ρόδος: 59χρονη γυναίκα επιχείρησε να δολοφονήσει τον ηλικιωμένο πατέρα της

Μόνο η επέμβαση του γείτονα κατάφερε να σώσει τη ζωή του άτυχου 86χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας από την 59χρονη κόρη του. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε ανυπεράσπιστος απέναντι στη μανία της 59χρονης κόρης του η οποία επιχείρησε να τον δολοφονήσει προκαλώντας του ασφυξία και στη συνέχεια χτυπώντας τον αλύπητα!

Ο γείτονας άκουσε τις φωνές για βοήθεια που προέρχονταν από τον άτυχο ηλικιωμένο, ο οποίος βγήκε στην αυλή του σπιτιού του σε άθλια κατάσταση, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη δολοφονική μανία της κόρης του που του είχε κλείσει τη μύτη και το στόμα εμποδίζοντάς τον να αναπνεύσει το πρωί. Η 59χρονη κόρη του όμως τον κυνήγησε στην αυλή, όπου έπεσε πάνω του και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και το σώμα.

Στην οικία του 86χρονου κατέφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν την 59χρονη η οποία ακόμη προσπαθούσε να δολοφονήσει τον πατέρα της. Στη συνέχεια την προσήγαν στην Ασφάλεια και από εκεί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Η 59χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 86χρονος πατέρας δεν μεταφέρθηκε σε ασφαλή δομή.

Exit mobile version