Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα μια πεντανόστιμη και δροσερή Panna Cotta
Υλικά (για 4 μερίδες):
- 1 συσκευασία Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα
- 600 ml (3 φλιτζάνια τσαγιού) γάλα
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο
- 300 γραμμάρια κομπόστα ροδάκινο
- 100 γραμμάρια φράουλες
Εκτέλεση:
Βήμα 1: Ετοιμάζουμε την Panna Cotta χρησιμοποιώντας σιρόπι με γεύση φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Μοιράζουμε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για να πήξουν.
Βήμα 2: Διαλύουμε το Φρουί Ζελέ με γεύση ροδάκινο σε 1 1/2 φλιτζάνι νερό.
Βήμα 3: Πολτοποιούμε τα ροδάκινα, κρατώντας ένα για γαρνίρισμα, και τα προσθέτουμε στο ζελέ. Μοιράζουμε το ζελέ ομοιόμορφα στα ποτήρια πάνω από την πρώτη στρώση Panna Cotta και τα επιστρέφουμε στο ψυγείο για να πήξει το ζελέ.
Βήμα 4: Προσθέτουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα Panna Cotta και μια ακόμα στρώση ζελέ. Βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2-3 ώρες για να πήξει το τελικό στρώμα.
Βήμα 5: Γαρνίρουμε με τις φράουλες, το ροδάκινο και, εάν επιθυμούμε, με το σιρόπι φράουλας από τη συσκευασία της Panna Cotta.