Υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό για το καλοκαίρι από μια γρήγορη συνταγή για πίτσα;
Δοκιμάστε αυτή την εύκολη εκδοχή, όπου δεν θα χρειαστεί να ετοιμάσετε ζύμη και να περιμένετε να φουσκώσει. Αντί για ζύμη, χρησιμοποιήστε πίτα για σουβλάκι.
Απλώστε τα υλικά σας πάνω στην πίτα, ψήστε για περίπου 15 λεπτά και θα απολαύσετε μια από τις πιο νόστιμες πίτσες που έχετε δοκιμάσει.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
- Μεγάλες πίτες καλαμποκιού για σουβλάκια
- Κέτσαπ
- Τυρί που λιώνει
- Μανιτάρια
- Μια πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- Κομμένο κρεμμύδι
- Θρυμματισμένη φέτα
- Σαλάμι αέρος
Εκτέλεση της συνταγής:
Τοποθετήστε τις πίτες καλαμποκιού σε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώστε από πάνω τους περίπου δύο κουταλιές της σούπας κέτσαπ. Στη συνέχεια, προσθέστε το τριμμένο τυρί που λιώνει και αρχίστε να βάζετε τα υλικά.
Ξεκινήστε με το σαλάμι αέρος, προσθέτοντας 3 με 4 κομμάτια, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, απλώστε ομοιόμορφα τα μανιτάρια κονσέρβας, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και τέλος τη φέτα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 με 15 λεπτά, ανάλογα με τον φούρνο σας, και βγάλτε την πίτσα μόλις η πίτα ροδίσει και τα υλικά έχουν ψηθεί με το τυρί να λιώνει.
Καλή όρεξη!